Välkommen till Årsstämma 2021

Varmt välkomna till BRF Prästhagens årsstämma som äger rum torsdag 27 maj 2021 vid stora lekplatsen i mitten av området. Årsstämman startar klockan 18:30 och är utomhus.

! Vi ser helst att en person från varje hushållI kommer till mötet, och inte fler, då pandemin fortfarande är ett faktum och smittspridningen fortfarande pågår (trots ljusare tider med vaccination igång). Vi visar hänsyn och håller avstånd till varandra. !

  • Varje medlem (hushåll) kommer att prickas av i en röstlängd.
  • Man innehar endast en röst per hushåll.
  • Att närvara på årsstämman personligen eller via fullmakt är viktigt för alla medlemmar, om möjligt. Det är stämman som är det högsta beslutande organet i vår förening. Missa inte din chans att vara med att påverka och tycka till!

Vad: Årsstämma
När: Torsdag 27 maj kl. 18:30
Var: Utomhus vid stora lekparken i mitten av vårt område